Jul 7, 2016, 10:01 AM

Сън, но не и реалност 

  Poetry
467 1 1

Мечтая за теб,
дори те сънувам.
Притеснявам се за мен,
че не спирам да съм развълнуван,
а другата половина унил.
Сънят винаги е мил.
Сънят - реалността замърсил. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??