Nov 12, 2009, 12:14 AM

Сънено 

  Poetry
388 0 1

Сънени в утробата на идващия ден,

клепачите лениво се отварят

и сънено звучи познатия рефрен,

по радиото често го повтарят.

 

Сънени ръцете се протягат,

отвили се от мекия юрган,

сред полъх свеж от близката дъбрава

се носи грохота на кон неоседлан.

 

И сънената каничка с кафе

е следващ поздрав за успешен старт,

сънено проплаква мъничко дете,

донесло пролет сънена през март.

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??