12.11.2009 г., 0:14 ч.

Сънено 

  Поезия
382 0 1

Сънени в утробата на идващия ден,

клепачите лениво се отварят

и сънено звучи познатия рефрен,

по радиото често го повтарят.

 

Сънени ръцете се протягат,

отвили се от мекия юрган,

сред полъх свеж от близката дъбрава

се носи грохота на кон неоседлан.

 

И сънената каничка с кафе

е следващ поздрав за успешен старт,

сънено проплаква мъничко дете,

донесло пролет сънена през март.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??