Feb 26, 2023, 8:55 AM

Сънувал ли си 

  Poetry » Love
369 0 0

            

       Сънувал ли си

 

Сънувал ли си нежно и безкрайно

целувките на морските вълни?

Сънувал ли си толкова нетрайно,

което в плен душата ти държи?

 

Сънувал ли си, че обичаш много,

страстта изгаря твойте сетива?

Сънувал ли си чувствата отново,

дошли при теб, донесли любовта?

 

Докосвал ли си във съня си всички

далечни, силни, парещи мечти

и мислил ли си, че със теб различни,

ще свържем с обич нашите души?

 

Сънувал ли си нежно и безкрайно

как времето ни свързва и дели?

Сънувал ли си много, много страстно

дори да знаеш, че от любовта боли?

 

                       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??