Aug 19, 2013, 1:36 AM

Сънувам ли 

  Poetry » Love
593 0 3

Превръщам се в импресия,

атлазен кон съм яхнала,

река буйна съм нагазила,

водни пръски ме изгарят.

 

Превръщам се в илюзия,

на чужд сън - прелюдия,

там любовта червена е,

но ласките -  студени.

 

Повярвах, че съм истинска,

за триста коня смела,

кошмарите прегазила,

в река не се удавила.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??