Feb 2, 2015, 5:55 PM

Сънуване 

  Poetry
472 0 4





От някой сън събудена едва,

за някой сън разнежено бленувам.

Издигат ме две облачни крила,

когато всяка мъка съм събула.

Цъфтят у мен прозрачни цветове,

омекнали и леки, и въздушни.

Наистина приличам на дете,

нагазило из росни теменужки.

На малка риба в морската коса

заплела перки с някой жест небрежно.

От своя сън събудена едва,

докосвам следващ с цялата си нежност.




© Тайна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??