Oct 14, 2023, 3:35 PM

Сънят 

  Poetry
138 3 0

Ти дойде прелестна в съня,

когато тихичко вали дъжда.

Покрита с ореол от светлина.

Воал от капки, тяло на жена.

 

Тъй тайнствена е пак нощта.

Кристални струни в тишина.

Далечна арфа, ангелска ръка.

Ефирни звуци носи любовта.

 

Докосвам нежно твоята душа.

Танцуваме отново под дъжда.

Обвити сме с крила на обичта,

така невинни в свойта голота.

 

Изгарят пеперуди в пламъка.

Небе с искрите на страстта.

Звезда създадена за двамата,

защото вярват в чудеса.

 

Ти дойде прелестна в съня

и няма никога да се събудя.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??