Apr 9, 2013, 8:48 PM

Сьомга 

  Poetry » Humour
388 0 0

Червено ми е и ми е мъчно,

тъжно ми е и даже острожно

лежиш ти там мъртва, 

неподвижна, тленна,

а аз ридая ли, ридая.

 

Беше весела и жива

ти във океана.

А сега лежиш ми ти,

ти във тигана.

© Тео Кол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??