И ето пак, историята се повтори.
Отново ти погрешния избра,
отново във погрешния се влюби.
А може би, чрез теб живота ме изпитва
преди урока да ми е предал.
Не се мъчи и не тъгувай.
Все някога и теб ще те обикнат.
Но до тогава с послден дъх и
шепнешком те моля,
бори се, бори се ти със мен... сърце!
© Йоана All rights reserved.
това е старо, мисля от миналата година, но скоро се порових из архивите си и го открих. Иначе, да имаш пълно право.