Apr 3, 2006, 10:31 AM

Сърце 

  Poetry
909 0 5
Сърцето е разкъсано от вените -
змии с отрова топла и червена.
Те пият моят светъл ден, и те
са алчно-хищни, като звяра в мене.
И все едно, че в пулса дисонансен
на чувствата, сърцето се раздава,
щом вените са зона на баланса
от чувствата илюзии остават.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??