Nov 4, 2021, 6:47 AM

Сърце 

  Poetry » Love
739 0 3

Дадох ти любов и вярност сляпа

положих на дланта ти моето сърце, 

взе го, бавно го огледа

и хвърли го във моите нозе!

Сега измъчено и болно, 

сърцето ми, то милото кърви

в ръката си го гледам зорко

кога ли ще се прероди? 

Но не, не иска да излезе

любовта от пустото сърце,

крещя му, блъскам го и моля

тя, болката със мене ще умре!

21.09.21г.

© Весела Динова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??