Sep 29, 2022, 6:38 PM

Сърце 

  Poetry » Other
303 0 0

СЪРЦЕ

 

Сърцето препуска неспокойно и диво,

сърцето бушува в несвяст.

Май се бунтува искрено, живо

и ритъма чувам му аз.

 

Сърцето се радва,

сърцето тъгува…

Сърцето ни казва

какво ни вълнува.

 

Сърцето ни пази

и дава ни сили.

Сърцето не мрази,

а прави ни мили.

 

И нека все така в галоп

да чувам гласа на сърцето.

И да не кажа никога стоп,

за да ме води там накъдето...

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??