Nov 26, 2007, 3:15 PM

Сърце 

  Poetry
699 0 9
Даде му свобода
и то полетя
с твоите крила,
така показа му част...
малка част от света,
а после взе ги
и заглуши светлината,
затвори тишината
и отне му свободата.

Някога... когато бях твоя, ти ме изчерпа!
Останах капка, но съм страст.
Сега, когато съм чужда, а ти жаден, усещам, че преливам!

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??