Зюмбюлов аромат,
цъфнало дърво,
жужене на пчели,
спокойствие извикано,
радиосигнал,
дворна алея,
кукувица пее,
емоции безизразни
в едно сърце,
изхабено от...
... безделие.
Аромат на магданоз,
разорана градина,
нарциси разцъфнали,
спокойствие изгонено,
грамофонни звуци,
тревна пътека,
котка танцува,
чувства събудени
в едно сърце,
заредено за...
... живот.
© Славка All rights reserved.
Приятна вечер!