Jun 9, 2009, 6:03 PM

Сърце 

  Poetry » Love
630 0 0

Принцеси, издигнати на пиедестал,
реалност и фантазия преплетени,
пясъчни основи на дворци,
докъде си решил да стигнеш?

Кажи ми.... докъде си решил?
Чуй приятелския ми съвет...
спри докато е време, всичко ще се срине.
Ще се нараниш неизлечимо.

Стига се лута в нереални светове,
тази битка няма да я спечелиш,
не подритвай така живота си, 
той не е една щастлива карта...

Остави я, тя е просто твърде добра,
тя е просто нещо нереално за теб.
Послушай ме, мисля ти доброто,
вече го изпита веднъж, не ти ли стига?

Отиди надалеч и чакай по-добро време,
то ще дойдем поднасяйки ти шанса да обичаш.
Просто замини, послушай ме, мисля ти доброто,
чуй ме, сърце мое, не ме погубвай пак!

 

                                                                      09.06.2009 12:27

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??