Dec 7, 2010, 9:18 AM

Сърце от камък 

  Poetry » Love
1274 0 11

Рисувах те. Сега не мога вече.

Измислях те – сега не те желая.

Изваях те от кал – сега на кал си станал.

Очите ти, жадуваните, просто ослепяват.

 

Мечтаех те. Днес трудно ми понася.

Копнях за теб – сега си безнаказан.

Сънувах те – сега те преболявам.

Докосвам те – сърце от камък.

 

Преструвах се, че лесно ще ми мине.

Забравям ли, че тъй ме е боляло?!

Оставях в пясъка след тебе дири.

По тях да се завърнеш, щом ме пожелаеш.

 

Рисувам те, а върху листа

оставаш - бледа сянка, силен щрих.

Щастлив си в своя свят измамен.

Във моя – дълго ще те има, в стих...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??