Как да забравя всичко онова,
по което сърцето ден и нощ копнее,
което вечер в сънищата идва
и отказва живота ми да напусне?
Как да забравя, че в ръцете ти горях,
не мога, а и не искам никога
да се изличи от паметта ми
страстният огън в твоите очи.
Все още усещам ръцете ти по мен
и само аз знам колко те желая.
Заплени ме само с една усмивка
и потънах в зеления огън на очите ти,
а ти в кафявия огън на моите очи,
за да се влюбим двама силно,
да се обичаме за цял един живот,
неразделни до самия му край.
23.07.2020 г./ 08:56 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка All rights reserved.