Dec 5, 2021, 3:54 PM

Сърцето ми 

  Poetry » Love
514 0 2

Сърцето ми гори

От обич то пламти

И само то ще изгори

И ще тлее в спомените вечни

Пее ли пее в пламъци горещи 

Пепелта му се разнася по пейки и по храсти 

Там не веднъж седяхме страстни.

© Никол Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??