Feb 4, 2012, 1:35 AM

Сърцето ми бокал е... (2-ра редакция) 

  Poetry » Love
462 0 0

Сърцето ми бокал е, пълен със любов!

Ела, вкуси от нея и стопли се,

стопли душата си във зимната ни нощ,

ела при мен, любима, подслони се!

Ще те даря с магията си нежна,

ако със мен посрещнеш утринта,

ще те опия със любов безбрежна,

ако откриеш ти със мен света!

Като вино искрящо те отпивам

и блъсва в мене пулсът на страстта,

във светове незнайни с теб отивам

и ме обгръща свята тишина.

В очите лешникови се препъвам

и клепките ти - пърхащи криле,

ме грабват и със тях политам

на любовта в лазурното небе!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??