Сърцето ми е късчета от цветна Светлина,
разпръснат пъзел в Красотата на Света!
Сърцето ми е нежност и извечна Доброта,
родено да дарява безрезервно Обичта!
То страда за наивната, изгубена от мен Душа,
за спомените - птици със прекършени крила,
за миговете от живота ми, потънали в лъжа,
и плаче за изгубената и прекрасна Синева!
Ликува с мен във моя светъл устрем-полет
и в часовете на дълбока и свещена Тишина,
ликува заедно със всичките пулсиращи Сърца,
в единен, вечен ритъм, ритъма на Любовта!
Сърцето ми е късчета от цветна Светлина,
в палитрата от цветове, създадени от Бога!
© Ангел Филипов All rights reserved.