May 16, 2007, 5:00 PM

Сърцето ми е в теб !  

  Poetry
1023 0 1

Сърцето ми остана в теб...
дали аз ти го дадох,
дали ти ми го взе?!?
Сърцето ми е в твоите ръце!

Сърцето ми остана в теб...
празно ми е някак във нощта
и плаша се от това!
Плаша се... не мога аз да дишам,
не мога да се смея
и най-важното... не мога вече
да Обичам!

Сърцето ми е в теб сега,
пази го от самота...
пази го от тъга...
Моля се в някой хубав ден
то да се върне пак при мен!

Тогава аз ще спра да плачa,
ще спра да се измъчвам, 
че само тебе аз обичам
и твоя ще съм ти до края!

© Гери Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Взел го е! "На този свят заслужил е да има, тоз който знае сигурно да взима!" И глупак ще е, ако ти го и върне! Такова сърце - оставя ли се!!!
Random works
: ??:??