Dec 23, 2006, 8:42 PM

Сърцето ми ... отново 

  Poetry
767 0 3

Сърцето ми отново  е разбито...
Колко изтъркано и сбито...
Беше превзето без секунда съпротива
нямаше враг, не беше нужна сила...

Едни невинни, детски чисти думи
на листа бял стопиха помежду ни
години, заедно неизживяни
страсти и болки, с други преживяни...

За миг изгубих себе си в тебе,
бях част от болката  на твоята душа,
от радостта, от устрема, от стона...
Със теб умирах, с теб да се родя...

А после...после разум хладен
лицето ми халоса с кърпа мокра...
Отново падам в  бездънна черна локва
и тъй жестоко съм на себе си омразен...

Не мога да измисля нощите,
безумни,заедно неизживени.
Не мога да излекувам болките,
от някой друг в любов преобразени...

Сърцето ми отново е разбито...
Дълго.Колко дълго и несбито...

© Боян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички!
  • Благодаря
  • години, заедно неизживяни
    страсти и болки, с други преживяни...
    Мисля, че ще е по добре да е"години, заедно неизживени
    страсти и болки, с други преживени...", просто изказвам мнение Иначе стихът е страхотен, много истински, много съкровен, много тъжен.
Random works
: ??:??