Хора, чуйте - сърцето ми пее,
утро гледа през мойте очи,
във душата ми слънчице грее
и ме топли с най-нежни лъчи!
Хора, вижте - аз днес съм различна -
разцъфтява във мен пролетта!...
А така е, защото обичам
най-прекрасния мъж на света!
© Мариела Челебиева All rights reserved.