May 29, 2019, 3:33 PM  

Сърцето ми ще ти прошепне 

  Poetry » Love
638 0 4

Жадувана моя Любов!
Като повей на вятър прохладен
в горещата тягостна нощ
в живота ми тихо нахлуваш!

 

Приласкан във прегръдката нежна
чвствам как се завръща копнежа
денонощно да бъда до теб!

 

Бе отдавна... А все едно вчера
с тебе били сме Ева с Адам!

Дълго те търсих за да те намеря!
И няма да бъдеш сама... нито аз ще съм сам.

 

Сърцето ми ще ти прошепне, че е твое!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??