Сърцето ми събуди се различно.
на yтрото усмивката видя.
Буквално-не, но доста поетично,
чак слънчев лъч надникнал завидя.
Сърцето ми събуди се различно.
Поръча роза за закуска без бодли.
Буквално-не, но твърде патетично,
чак болката във ляво се смали.
Сърцето ми събуди се различно.
Настрои струната и затрептя.
Буквално-не, но толкова лирично,
че в ритъма роди се любовта.