Nov 26, 2017, 8:56 AM

Сърцето на Родопа 

  Poetry » Landscape, Free verse
528 1 0

 

Планини гиганти в сърцето на Родопа,
лежащи на това място, те заспиват. 
Нощта става и танцува танци,
които ние можем само да мечтаем.
Украсените дървета пренасят

сребърни снежики на всеки клон.
Басейните на долините,
където звукът от водното ехо е вик...
но ние не го чуваме.

© Фреди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??