Feb 26, 2009, 11:27 AM

Сърцето туптящо е обинтовано 

  Poetry » Love
513 0 2

(по София Лонская - Сердце щемящее перебинтовано)

Сърцето туптящо е вече с превръзка.

Небето над бъдещето е на парцали сега.

Изгубена със света е последната връзка.

За да се запази, пастьоризирана е кръвта.

 

Чувства/стремежи/знания/мнения

са объркани в сън и неясност.

Претърпяха видоизменения

до състояние на газообразност.

 

Къде си, зъл гений, със съдбите играещ?!

Как така с крадени карти/души

загуби партията живот?! Между пътища се мотаеш...

Раздели ни, но ни лиши от равно/у/душие.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??