На сина ми с обич!
Навършваш тридесет.
Достойна млада възраст.
А виждам те все същото дете,
във погледа със малко дързост,
сърце - цял свят да побере.
А после срещна се със бури,
понякога и топли ветрове.
приятели, купони щури
и обич първа, като мед...
Сега очакваш обич нова
и огън, който пламенú,
тревогите ти да прогони,
със вярност да те покорú.
Каквото да ти пожелая,
ще бъде пясъчно зърно...
Затуй аз само ще погаля
усмивката ти. Със любов.
© Криси All rights reserved.
Прекрасен изблик от майчино сърце...
"А виждам те все същото дете,
във погледа със малко дързост,
сърце - цял свят да побере."
Поздравления за написаното !