Ти поиска, аз ти дадох...
Дявол обвит в целофан
Лъскава играчка, живот пропилян
Недоносен изрод в кръв облян
Изпуснат момент, шанс проигран
Гледайки тъпо, свирепо засмян
Носейки мойта глава за талисман
Задоволи я тази страст
Напълни я тази паст
Изкорми ме, зарежи ме
Със злоба погледни ме
И на боклука изхвърли ме
Горяща снимка
Гротеска картинка
На нещо дето беше човек
Смрад на разложение, силен и свеж
Смях на курва, пиянски брътвеж
Живот без пулс, безнадежден копнеж
Жив отвън, мъртъв отвътре
Чакам да дойде светлото утре
А него го няма все още е мрак
Погълнал всичко, вселената чак
Уморих се да чакам в тоз пущинак
Май пак ще хващам последия влак
© Жоро Петров All rights reserved.