Mar 9, 2018, 12:07 AM  

Състояние 

  Poetry
530 1 1

Спохождаш ме в мислите ми сиви.

Душата ми ядосано крещи...

А улиците тук са толкоз криви.

Снегът навън не спира да вали.

 

Ядът ми върху тебе се стоварва.

И някак си коварно те следи.

Изцяло неподготвен те заварва 

и казва ти: Щастлив с мен бъди!

© Михаела Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??