Feb 5, 2011, 2:55 PM

... Сюрреалност... 

  Poetry
505 0 5

Сковани водопади, синкав лед,
едно червено наметало от възможности
обгръщат ме... в безкраен пирует
от тиха синева и снежнобели облаци.

Вулкани бълват нямост.

Мраморни копнежи...
и частица вяра от вселенската ръка
ми устройват паметна

вечеря на свещи
със болката, с агонията... и с лудостта.

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??