5 февр. 2011 г., 14:55

... Сюрреалност... 

  Поэзия
502 0 5

Сковани водопади, синкав лед,
едно червено наметало от възможности
обгръщат ме... в безкраен пирует
от тиха синева и снежнобели облаци.

Вулкани бълват нямост.

Мраморни копнежи...
и частица вяра от вселенската ръка
ми устройват паметна

вечеря на свещи
със болката, с агонията... и с лудостта.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??