May 11, 2011, 8:19 PM

Съвет 

  Poetry
498 0 0

 

 

В живота навлизаш възторжен,

плах, любопитен и страстен.

Знай, че е доста по-сложен,

мамещ, красив и контрастен.

Знам, че не искаш да слушаш

старите кучета, патили.

Сам ще усетиш:

Защо ли умно главите са клатили.

Искай! С душа на художник.

Давай – с душата на мъж.

Взимай – при всяка възможност!

Живот се живее веднъж!

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??