Jul 19, 2006, 10:30 AM

Съвет от непозната 

  Poetry
1009 0 2



/Няма по-щастлив от мен
и няма по-нещастен -
душата ми е съдник безпристрастен/

Победи, загуби,
печалби и погроми.
Небе от чувства
и море от думи.
Аз силен съм
         и цял от страх треперя,
напразно търся,
         но зная - ще открия
         в очите ти неземната магия,
която ще ми каже
         как щастието да намеря.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??