May 19, 2015, 8:49 PM

Съвременният Казанова 

  Poetry » Love
539 0 0

     СЪВРЕМЕННИЯТ КАЗАНОВА

 

 

Той няма да ви прави серенада под балкона
и тайно през прозореца не ще прескача,
защото рожба е свойто време и е склонен
във фейса у дома да включи той брояча!

 

Съвременният Казанова е много умен,
бройките оплита във мрежите си здраво,
с красиви думи - ласкателства безумни,
и женските сърца с финес той покорява!

 

Дори да е щастлив с любимата си Хенриет,
ловец е той и всичкото това го забавлява,
с любовна песен или стих любовен от поет,
най-вече с харизмата си, жените покорява!

 

И колкото и някои да са упорито-недостъпни,
на мъжкото внимание, коя ли би могла да устои?
Казанова с думи само, кара сърцето да изтръпва,
безсмислено е всякакво упорство тука, разбери!

 

Със своето сърце като океан огромно,
на жените иска  щастие да подари,
макар да знае, че това е  невъзможно,
това не пречи му все пак да провери!

© Калина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??