Aug 14, 2011, 1:09 PM

Съвсем откровено 

  Poetry » Love
500 0 5

Вечерта изтича сладка

като сок от зряла смокиня.

Не се губи в догадки...

Не черна котка - пеперуда път ми мина.

 

Бременни със очакване,

дните ми полека пристъпят.

Не, не ти се оплаквам...

И не искам да ми казваш как да постъпя.

 

Сякаш нишка копринена,

тишината във мене скъса.

Очите ти, сините,

ме разпъват на кръст от любов земетръсна.

 

Не ми трябва съчувствие,

ни съвети - гузно смутени.

Знам, птици са чувствата

и отлитат сами, щом им стане студено.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??