Apr 6, 2008, 11:50 AM

Съвършеният 

  Poetry » Love
589 0 7

Прегръщах те,

някъде в онази мъгла

на душата си.

Толкова дълго те чаках -

най-добрия, съвършения...

Не беше никой от тях...

Усещах го

по горчивината на устните,

по празнината в сърцето.

Напразно горях

и се давех във болка,

напразно тичах по друми,

а после прикривах

следите си.

Прегръщам те -

не мога да видя лицето ти...

Вече отдавна не чакам.

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??