Oct 8, 2015, 11:29 PM

Съюз на случайността 

  Poetry » Love
409 0 3

 

Съюз на случайността

Искаме да си говорим, но думите мълчат упорито и красиво...!

Погледа ти ме хипнотизира, сърцето ми бие ускорено и лудо...!

Искаме да се избягваме, но любовта ни мощна забелязва се...!

Съдбата ни обвърза безумно да се обичаме-забавлява се...!

 

Искаме отново да се видим, но стъпките сменят си посоката...!

Душата ти ме кани на среща, пеперудите в стомаха ми хвърчат...!

Искаме неспирно да се ухажваме, розите на принца плачат...!

Любовта ни окова завинаги във вериги, но докосваме свободата...!

 

Аз  съм твоята принцеса, ти мъжът на мечтите ми, съюз на случайността...!

Ръцете, устните и цялото ти тяло, ме молят да те даря със сладки целувки...!

Душата ми избра деня , в който да призная любовта ни с дълги паузи...!

Сетивата ти избраха нощта, в която да отидем на кино на края на света...!

 

Днес, когато слънцето блести и луната свети, ще ти подаря живота си:

Обещавам  да пазя тази отдаденост и съюза ни, да пребъдем във вечността...!

Днес, когато небето сияе и земята добрува, ще ти издам тайната си:

Благославям причините, поради които те обичам и липсата им на логика...!

 

Обожавам дяволитата ти усмивка, ти си ангел паднал от небето, за да ме освети...!

Обожавам святата ти лудост, ти си мъжът, който аз обичам, този който ме ощастливи...!

Живота възхвалявам, знам че утре пак във тебе ще се влюбя, какво красиво приключение...!

Днес със гордост ще крещя твоето име, благодаря ти, че сърцето ми е изцяло твое...!!!...

 
 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти,че Ел,че си тук!Тази топла енергия в коментарите ти,както и в творбите ти гали душата!Благодаря ти,благодаря ти за приятелството!!!
  • Милиарди благодарностт!!!!!!!!!!!
  • "Благославям причините, поради които те обичам и липсата им на логика...!
    Обожавам дяволитата ти усмивка, ти си ангел паднал от небето, за да ме освети...!
    Обожавам святата ти лудост, ти си мъжът, който аз обичам, този който ме ощастливи...!"

    Великолепни три реда, даващи на целия текст право на самостоятелно съществуване!

    Поздрав, Лили!
Random works
: ??:??