“Съзидание. Да създадем легенда,
на която да пасне ключът, който
ще отвори душата.”
Хенри Милър
*
Малка капка
във тревата -
бляскава роса.
Изблик светъл
във росата -
пъстра светлина.
Мигом слънце
заиграе -
бяга утринта.
И замира
безпощадно
мигом
тази палава
игра...
22.08.94
© Валери Качов All rights reserved.
Привет!