31.05.2009 г., 18:13 ч.

Съзидание 

  Поезия » Пейзажна
612 0 4

              “Съзидание. Да създадем легенда,

                на която да пасне ключът, който

                ще отвори душата.”

                                                Хенри Милър

 

           *

 

Малка капка

във тревата -

бляскава роса.

 

Изблик светъл

във росата -

пъстра светлина.

 

Мигом слънце

заиграе -

бяга утринта.

 

И замира

безпощадно

мигом

тази палава

игра...

 

22.08.94

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??