Oct 9, 2016, 4:55 PM  

Съзвездие 

  Poetry » Love, Landscape
517 2 4

Ти – звездата на необятното фикционно небе,
простираш се сама отлъчена от Хера.
Моето божествено любовно цвете,
белегът в сърцето ми никой не ще отнеме.

 

Ти – моята половина от душата,
дар нежен, примамлив и съдбовен.
Ангел паднал си пред мен, а кръговрата
предизвиква ме с поглед безвековен.

 

Ти – любимо мое съзвездие на нежността,
протягам ръце към теб, за да те обхвана.
Ти – божествена проекция на любовта,
бягаш с име плахо – Падаща Звезда..!

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??