Sep 4, 2013, 11:28 PM  

тайна 

  Poetry » Love
554 0 1

крия от теб онези
очертания и гънки
по които ти прилягам
така не ми омръзва
лесно както става
с други.

© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??