Dec 29, 2005, 9:57 PM

тайно и явно 

  Poetry
879 0 10

       Тайно и явно
Кафенето е пълно, и мрачно, и сиво
Дим, цигари и облаци прах
аз седя и се чуствам щастлива
че си тръгна от тук преди час 
Аз седя и се чуствам прекрасно
изоставена и сама
Ти ми каза: Отивам си.
Ясно.
Тайно исках да чуя това.
Тайно исках, и чаках, и молех 
тайно плаках.
и тайно тъжах.
явно прощавах-лъжи 
и насилени  пориви 
явно обичах....Свърши. 
Тайно и явно са две различни неща. 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??