Jun 28, 2012, 4:37 PM

Тайнство 

  Poetry » Other
333 0 0

... това, за което ще знаят

само очите ни,

това, за което ще знаят

отчаяните помисли,

това, което ще остане

загадка и за нас,

това , което се опитваме

да скрием, а вече започва

да личи -

това тайнство,

от което избягахме,

за да покорим...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??