Oct 28, 2008, 8:49 AM

Така ти е писано 

  Poetry » Love
662 0 19

Всяка капка мъгла възхищение носи.

Красота, като стъпваш! Красота, като тичаш!

Отгоре е смачкан още въпросът:

Може ли вълк, сърна да обича?!

 

Ти правиш последния опит за скок.

По сипея падаш, а стръмен е склонът.

Безумстваш и чакаш смъртоносния шок,

когато моята обич ще те догони.

 

Ще пия коктейла кървав и свят.

Полуживото тяло се гърчи от писък.

Кафеви очи от ужас горят.

Не бой се! Така ти е писано...

 

Дарил те е Господ с мен да вървиш.

Ще изцелувам пътя ни по твоята кожа.

Разтапяща Нежност, ще те сложа да спиш.

Ще те сложа да спиш, ще те сложа...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??