Mar 28, 2008, 10:53 PM

Така уморено е днес 

  Poetry » Phylosophy
651 0 1
Така уморено е днес,
слънцето грее сякаш насила,
ефирът тежи...
във безоблачност,
а небето е синьо
и вятър повява
(леко,
сякаш просто отчита присъствие),
разклаща нежните клони
на брезите, вече напъпили...

Така уморено е днес,
кварталът е странно затихнал,
шумът някак отнесен,
далечен,
и глух...
тълпите от хора ги няма,
бездомни кучета спят по паважа,
денят се изпълва с миражи...

Така уморено е днес...

© Атанас Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??