Oct 4, 2014, 8:29 PM

Такава ме обичай 

  Poetry
549 1 0

Обичай ме,
когато съм
полузаспала,
разрошена
и толкова
сънена,
че чак гласът 
не ми стига,
за да ти кажа
"добро утро
моя любов"
и получиш
само целувка
по бузата.
Когато
вече събудена
те обливам
с целувки
и досадно
като ваденка
по кожата
се залепям за теб.
Прегръщам те,
докато ръцете
ме заболят
и не спирам
да ти говоря.
Добре знаеш
колко добра съм
в това.
И ти омръзне
да ме слушаш,
и ми затваряш
устата с целувка.
Когато
след цял ден
ЗАЕДНО
вечер не мога
да те пусна
да си тръгнеш,
нито те оставям
да спиш
и прекарваме
толкова нощи
без сън.
Но не мога
дори минута
без теб.
Пристрастена съм.
Обичай ме такава.
 

© Рали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??