May 17, 2007, 9:54 AM

ТАКАВА ОБИЧ 

  Poetry
583 0 3
Пръстите ми да докоснеш,
да допреш пресъхнал зов
в раменете гладки, обли...
Ти жадуваш за любов!

Да обгърнеш мълчаливо
с длани, пълни с топлина,
шия нежна и извита!
Ти копнееш за това!

Да преминеш като полъх
покрай трепетна снага!
И да пламне летен огън
в премалялата душа!

Да обходиш с меки устни
тихо, бавно по лицето!
И във мене да те пусна,
да гори от страст сърцето!

И очите да заровиш
във коси от жива свила,
но внимавай, че отрова
е такава обич силна!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??