Sep 30, 2008, 11:19 AM

Такава съм 

  Poetry
647 0 20



Добра съм - доколкото мога,
съпричастна в радост и тъга,
с трудностите боря се смело,
трудно прекланям аз глава.


Доверявам се на всеки
(ех, патя си от това),
но на лъжата не прощавам
и на лицемерните слова.

Жена съм - обикновена,
с голямо, като океан, сърце,
приятелите за мен са скъпоценни,
с тях се чувствам най-добре.

Искам усмивките да греят
на вашите добри лица,
обич и любов за да се леят,
протягам към вас приятелска ръка.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??