Jan 27, 2013, 10:33 AM

Такава съм... и затова ти липсвам 

  Poetry » Love
839 0 2

Липсвам ти,
защото съм омайна обич
и подлудяващ кръвта ти огън.
Липсвам ти,
защото съм пролетна нежност
и бяла слънчева надежда.
Липсвам ти,
защото съм безкрайността на небето,
тихия галещ шепот на морето.
Липсвам ти,

защото съм бистра изворна вода
и омагьосваща, мистична лунна светлина.
Липсвам ти,
защото съм нежна галеща милувка,
възпламеняваща страстта ти целувка.
Липсвам ти,
защото съм опияняващо дихание,
любовен лъх и сбъднато мечтание.
Липсвам ти,
защото съм звезден благослов
и жадувана изгаряща Любов.
Липсвам ти,
защото съм огнена страст,
липсвам ти... защото съм Аз -
единствена и неповторима,
слънчева и неотразима,
магична и необяснима,
докосваща и незбаравима!
Такава съм... и затова ти липсвам.
А ти... макар и да мълчиш -
знаеш ли... то... просто ти личи!

 

© Валентина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??